Kasvohoidot

Esse-kasvohoidot

Probioottinen Esse-kasvohoito suunnitellaan aina ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla kosteuttava, tasapainottava, syväpuhdistava, korjaava tai rauhoittava. Essen kasvohoidoissa huomioidaan aina kaula ja decollte, sekä hoitoihin sisältyy silmänympärysnaamio.

Esse Basic 60 min / 80 €

Hoito voi olla kosteuttava, tasapainottava, syväpuhdistava, korjaava tai rauhoittava. Katsotaan paikan päällä sinulle sopiva. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan sekä silm.ymp. ja kasvonaamion. Myös hierontatekniikka valikoituu ihosi mukaan. ​Suosittelen Esse Detox -hoitoa 75 min jos toivot hoidon sisältävän mekaanista puhdistusta/miliumin poistoa.

Esse Detox 75 min / 85 €

Jokin edellä mainituista 1h Esse basics-hoidoista + syväpuhdistus mekaanisesti. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainoittava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.

Esse Anti-ageing 75 min / 90 €

Anti-age -vaikutteinen hoito 40+ iholle. Hoito sisältää stimuloivan hieronnan. Käytetyt seerumit ja hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.

Esse Antioxidant boost 75 min / 90 €

Ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Erinomainen ”early anti-age” 30+ sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin.​

Esse Signature 90 min / 105 €

Essen nimikkohoito! Täydellinen ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Ihotyypin mukainen kasvohoito 60min + hieronta jalat ja kädet /tai yläselkä ja pää. Suosittelemme, vaikka lahjaksi!

Muut kasvohoidot

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 60 MIN / 78 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.

Nuorten Ihonpuhdistus 60 min / 62 €

Nuorten (mekaaninen) ihonpuhdistus (max. 18 v.)

Whamisa -kasvohoito 45 min / 65 €

Sopii myös miehille! Korealaisella luonnonkosmetiikkasarjalla tehtävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Voidaan tehdä kosteuttava, puhdistava, Tai kirkastava hoito. Sis: Puhdistus, kuorinta, hieronta (decollete/niska-hartia) ja erikoisnaamio. Miehille tehdään kasvohoito Whamisan miesten omilla tuotteilla.