Kasvohoidot

Esse-kasvohoidot

Probioottinen Esse-kasvohoito suunnitellaan aina ihosi tarpeiden mukaisesti. Hoito voi olla kosteuttava, tasapainottava, syväpuhdistava, korjaava tai rauhoittava. Essen kasvohoidoissa huomioidaan aina kaula ja decollte, sekä hoitoihin sisältyy silmänympärysnaamio.

Esse Experience 60 min / 89€
Juuri sinun toiveidesi mukaan räätälöity kasvohoito. Hoito voi olla esim. kosteuttava, korjaava, kiinteyttävä tai rauhoittava. Hoito alkaa rentouttavalla tervetuliaiskosketuksella ja jalkapohjien puhdistuksella. Hoidoissa käytettävät tuotteet ja hierontatekniikat valitaan ihon tarpeiden mukaan. Lisäksi hoitoon yhdistetään yksi valitsemasi lisäpalvelu: Rentouttava hiuspohjan käsittely, hemmotteleva käsihieronta tai elvyttävä silmänympäryshieronta naamiolla.
Suosittelemme valitsemaan Naturesse Detox -kasvohoidon jos toivot hoidon sisältävän mekaanista puhdistusta/miliumin poistoa.
 
Ultimate Esse Experience 120 min / 135€
Kokonaisvaltaista hemmottelua päästä varpaisiin! Hoito alkaa selän kuorinnalla ja kevyellä hieronnalla, rentouttavalla tervetuliaiskosketuksella sekä jalkapohjien puhdistuksella. Tämän jälkeen toteutetaan ihon tarpeita vastaava probioottinen kasvohoito.
Äärimmäisen rentouttavan hoidosta tekee erilaiset hieronnat. Jalkapohjien sekä päänahan käsittely vapauttaa lihasjännitystä ja kasvohieronnan tekniikka valitaan aina ihotyypin ja tarpeiden mukaan. Hieronnoissa voidaan käyttää apuna gua sha -välineitä. Hyvä valinta lahjaksi itselle tai läheiselle!
 
Naturesse Detox 75min / 94€

Puhdistava kasvohoito tehdään Essen tuotteilla. Valitse tämä kasvohoito jos toivot saavasi mekaanista -ja/tai ultraäänipuhdistusta tai haluat miliumien poistoa. Rentouttava hieronta niska-hartia-decoltee -alueelle naamion aikana. Kasvot saadaan rauhoitettua hoidon päätteeksi.

Muut kasvohoidot

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 60 MIN / 84 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Jos toivot kattavamman/pidemmän puhdistuksen, esim. mekaanista puhdistusta ultran lisäksi, valitse hoidoksi pidempi Naturesse Detox.

Nuorten Ihonpuhdistus 60 min / 69 €

Nuorten (mekaaninen) ihonpuhdistus (max. 18 v.)

Rokua – miesten kasvohoito 64 €

 

Yin your skin PRO – Kosmeettinen gua sha kasvoille 90 min / 127 €
Suositellaan sarjahoitona:
3×90 min / 360€
5×90 min / 550€ (Sisältää yhden Gua Sha -välineen, lastan tai lusikan. Arvo n. 59 €)
 
Tehokas yhdistelmä kiinalaisen lääketieteen Gua Sha -tekniikoita sekä lymfa- ja sidekudoshierontaa kasvoille. Hieronta kohottaa ja tuo kasvojen luuston esille, silottaa juonteita ja nopeuttaa turvotuksen ja kuona-aineiden poistumista. Vaikuttaa pinnan alle, sinne missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät.
 
Vaikutukset näkyvät jo yhden kerran jälkeen, mutta pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, sekä mahdollisuuksien mukaan kotona tehtävää itsehoitoa. Kun valitset sarjahoidon, opastamme veloituksetta sinulle Gua Shan perustekniikan jota voit hyödyntää kotona.
 
Gua Sha -välineitä voi ostaa hoitolamme kautta.