Green Peel

Ylemmässä kuvaparissa asiakkaalle tehty sarjana kolme Green Peel – Classic -hoitoa. Alemmassa toiselle asiakkaalle kaksi Classic-hoitoa.

Green Peel – Yrttisyväkuorinta

Ainutlaatuinen kuorintamenetelmä, joka ei kuori vain ihon pintaa vaan vaikuttaa myös syvemmällä ihossa.

Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle.

Green Peel tarjoaa eriasteisia hoitoja ja lukuisia mahdollisuuksia eri ikäisille ja monenlaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville. Kuorintaa voidaan tehdä sekä kasvoille että vartalolle.

Hoidolla on saavutettu menestyksekkäitä tuloksia mm:
• arpien
• epäpuhtauksien
• pigmenttimuutosten
• suurentuneiden ihohuokosten
• ikääntyneen ihon
• paksun ja elottoman ihon
• juonteiden ja ryppyjen
• venymäarpien 
• sekä veltostuneen kudoksen hoidossa.

Tämä ainutlaatuinen ja luonnollinen kuorintamenetelmä ei ohenna ihoa, kuten agressiivisemmat hoidot voivat tehdä. 

Hoito tukee ihon luonnollista uudistumis- ja paranemisprosessia ihon sisältä päin.

Yrtit mm. ehkäisevät tulehdusta, lisäävät ihon ravinteiden ja hapen saantia, kiihdyttävät aineenvaihduntaa, puhdistavat ihoa, parantavat ihovaurioita ja aktivoivat voimakkaasti solujen uusiutumista sekä kollageenin tuotantoa. 

Kuorinnan teho on verrattavissa kemiallisten kuorintojen tuloksiin ja pitkäaikaiseen A-vitamiinin käyttöön. 

Solujen tehostunut uudistuminen jatkuu vielä pitkään hoidon jälkeen, jolloin se takaa pitkäaikaista tulosta.

Yrttisyväkuorintaa ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Kysythän ensin konsultaatiota ennen ajanvarausta, mikäli sinulla on jotain seuraavista: 

• ihosairauksia
• taipumus herpekseen
• allergioita
• rosacea
• parantumassa olevia palovammoja
• pahanlaatuisia ihokasvaimia

Green Peel – Classic
75 MIN + 45 MIN / 270 €
(Sis. 75 min kuorintahoidon, 45 min jälkihoidon viidentenä / kuudentena päivänä kuorinnasta sekä kotihoitotuotteet jälkihoitoon asti.)

• Decolte-alueen Green Peel – Energy -käsittely Classic-hoidon yhteydessä + 40 e.

Classic-hoito on Green Peel -hoidoista vahvempi kuorintamenetelmä. Se on erinomainen apu mm. akneen, arpien hoitoon, epäpuhtaalle iholle, ikääntyvälle iholle juonteisiin sekä veltostuneelle iholle. Sopii mainiosti myös vartalon iho-ongelmien hoitoon.

Classic-hoidon myötä ihon rakenne paranee, iho kiinteytyy, rypyt madaltuvat, ihon sävy kirkastuu, talirauhasten tukkeutumistaipumus vähenee, arvet vaalenevat ja esim. aknearpien pohja nousee tasoittaen ihon tekstuuria.

Hoidon intensiivinen vaikutus on pitkäkestoinen vielä jälkihoidon jälkeenkin.

Suurempien ihon haasteiden kohdalla kannattaa varautua 2-3 kerran sarjahoitoon.

HUOMIOITAVAA CLASSIC-HOIDOSSA:

• Kuoriutuvalle iholle ei saa laittaa 5 vrk muita tuotteita, kuin mukaan annettavia kotihoitotuotteita (ei siis myöskään meikkiä). Vältä runsasta hikoilua ja varo suihkussa veden pääsemistä kasvoille ennen jälkihoitoa.
Nämä siksi, että yrttiseoksesta jää ihoon tärkeitä vaikuttavia aineita, joita ei saa huuhdella iholta pois viiteen vuorokauteen, jottei uudistumisprosessi kärsi.
• Varaudu siihen, että iho yleensä kuoriutuu melko näkyvästi. Hoidon jälkeen iho saattaa tuntua pistelevältä ja uusiutuessaan olla hieman kutiseva.
• Auringonottoa on syytä välttää vähintään 14 pv kuorinnan jälkeen. Sen jälkeen on hyvä käyttää korkeita suojakertoimia sekä suojata kuorittua aluetta vaatteilla / hatulla vielä pari viikkoa.

HUOM!
Toistaiseksi kasvoille tehtävän Classic-hoidon varaukset (kuorintahoito + jälkihoito) tehdään sähköpostitse myllymaki.janika@gmail.com.
Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostitse myös mahdollisilla kysymyksillä hoitoon liittyen.

Green Peel – Energy
60 MIN / 140 €

• Decolte-alueen Green Peel – Energy -käsittely kasvojen kuorintahoidon yhteydessä + 40 e.

Energy-hoito on Green Peel -hoidoista kevyempi kuorintamenetelmä. Nimensä veroisesti se on loistava energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle sekä hyvä apu pigmenttimuutosten ja epäpuhtauksien hoitoon. Hoito vauhdittaa ihon uusiutumista ilman voimakasta ihon kuoriutumista, lisää ihon ravinteiden ja hapen saantia, hoitaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä, parantaa ihovaurioita ja puhdistaa ihoa. Tasapainottaa myös hormonaalista aknea.

Ihon uusiutumisen myötä iho voi kevyesti hilseillä seuraavien päivien aikana.

Energy-hoito ei vaadi jälkihoitoa hoitolassa eikä hoidon jälkeen ihoa tarvitse erityisemmin varoa, kuten Classic-hoidossa. Auringolta on kuitenkin hyvä suojautua tehostetusti kuorinnan jälkeen.

Green Peel – Classic vartalolle
(Hinnoittelu riippuu alueen laajuudesta, joten se sovitaan erikseen, mutta esim. kasvojen kokoinen alue 45 min / 130 €.)

Hoito voidaan tehdä kerrallaan maksimissaan kasvojen kokoiselle alueelle, sillä muutoin se kuormittaa liikaa verenkiertoelimistöä ja imunestekiertoa.

Jos Classic-hoidon haluaa isommalle alueelle (esim. yläselän epäpuhtauksien hoitoon), täytyy se tehdä kahdella eri hoitokerralla. Toinen hoito tehdään aikaisintaan 2 vrk edellisestä hoidosta.

Decolteen sekä kämmenselkien ohuemmalle iholle sopii pelkästään Energy-hoito (45 min, 120 e).

Vartalolle tehtynä yrttien annetaan vaikuttaa iholla 8-10 vrk, jonka aikana hoidettua aluetta ei saa kastella, jottei vaikuttavia aineita huuhdota pois. Hoidon jälkeen ei ole tarvetta kotihoitotuotteille eikä jälkihoidolle.

Kun 8-10 vrk on kulunut, voi alueen huuhdella huolellisesti vedellä sekä miedolla vartalonpesuaineella.

Hoidon päätyttyä on suositeltavaa kosteuttaa käsiteltyä aluetta ihovoiteella tai öljyllä.

Kysy tarkemmin vartalolle tehtävästä hoidosta sähköpostitse myllymaki.janika@gmail.com.