Akupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitotekniikka, jossa kehossa olevia akupisteitä stimuloidaan ohuilla, steriileillä kertakäyttöisillä neuloilla.

Varaa aika akupunktiohoitajallemme Anulle. Hän on sairaanhoitaja, joka valmistuu akupunktiohoitajaksi ensi vuonna. Näin ollen hänen palvelunsa ovat tällä hetkellä opiskelijahintaisia.

Kuvassa kerrotaan, että Naturesse kauneus & hyvinvointi -hoitolassa voit käyttää tiettyihin hoitoihin maksuvälineenä hyvinvoinnin Epassia.

Jos sinulta löytyy hyvinvoinnin Epassi, voit käyttää sen maksuvälineenä meillä esimerkiksi akupunktioon.

Akupunktio koko vartalolle | Noin 60 MIN / 50 €

Kasvoakupunktio | 60 MIN / 45 €

Myös sarjahoitona. Kysy lisää suoraan hoitolasta.
Hoidossa laitetaan neuloja kasvoihin ja käsiin sekä jalkoihin. Kosmeettinen akupunktio rentouttaa kasvojen lihaksia, joka avaa kasvoille luonnollisen ja levollisen ilmeen. Kasvojen verenkierto tehostuu, joka puolestaan kirkastaa kasvojen väriä. Sen lisäksi akupunktio lisää kollageenin tuotantoa, joka vähentää juonteita sekä estää uusien muodostumista. Kosmeettinen akupunktio vaikuttaa koko kehoon.

Kasvoakupunktio kasvohieronnalla | 60 MIN / 60 €

Hoidossa laitetaan neuloja kasvoihin ja käsiin sekä jalkoihin. Hoidon aikana hierotaan pää sekä kasvot. Hoito on kokonaisuutena rentouttava ja rauhoittava kokemus.
Kosmeettinen akupunktio rentouttaa kasvojen lihaksia, joka avaa kasvoille luonnollisen ja levollisen ilmeen. Kasvojen verenkierto tehostuu, joka puolestaan kirkastaa kasvojen väriä. Sen lisäksi akupunktio lisää kollageenin tuotantoa, joka vähentää juonteita sekä estää uusien muodostumista. Kosmeettinen akupunktio vaikuttaa koko kehoon.
Hoitoon sisältyy kasvojen puhdistus, pään ja kasvojen alueen hieronta sekä akupunktio.