Kasvohoidot

Esse-kasvohoidot

Probioottiset Esse-kasvohoidot suunnitellaan aina ihosi tarpeiden mukaisesti: hoito voi olla kosteuttava, tasapainottava, syväpuhdistava, korjaava tai rauhoittava. Jokaisen hoidon yhteydessä tehdään ihoanalyysi ja huomioidaan myös kaula ja decoltee.

Esse Experience
60 MIN / 89 €

Juuri sinun toiveidesi mukaan räätälöity probioottinen kasvohoito! Hoito alkaa rentouttavalla tervetuliaiskosketuksella ja jalkapohjien puhdistuksella tai painelulla. Hoidossa käytettävät tuotteet ja hierontatekniikka valitaan toiveidesi sekä ihosi tarpeiden mukaan. Lisäksi hoitoon yhdistetään yksi valitsemasi lisäpalvelu. Vaihtoehdot ovat:

*Rentouttava päähieronta gua sha -lusikalla
*Hemmotteleva käsihieronta (sis. käsien puhdistuksen ja kuorinnan)
*Elvyttävä silmänympäryshieronta (sis. silmänympärysnaamion)

Hoidon sisältö: tervetuliaiskosketus, jalkapohjien puhdistus tai painelu, alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ihotyypillesi sopiva hieronta, naamio, valitsemasi lisäpalvelu, tehoaineen imeytys ja loppuvoide.

Suosittelemme valitsemaan Naturesse Detox -kasvohoidon, jos toivot hoidon sisältävän mekaanista puhdistusta tai miliumien poistoa. 

Ultimate Esse Experience
120 MIN / 135 €

Kokonaisvaltaista hemmottelua päästä varpaisiin! Hoito alkaa selän kuorinnalla ja kevyellä hieronnalla, rentouttavalla tervetuliaiskosketuksella sekä jalkapohjien puhdistuksella. Tämän jälkeen toteutetaan ihosi tarpeita vastaava probioottinen kasvohoito, johon voidaan yhdistää vaikkapa Essen uutuustuotteet: probioottinen ampulli ja okluusionaamio!

Hoidon kohokohta ovat erilaiset hieronnat, joista pääset nauttimaan antaumuksella. Hoito sisältää ihotyypillesi sopivan kasvohieronnan, rentouttavan päähieronnan gua sha -lusikalla sekä lihasjännitystä vapauttavan jalkahieronnan.

Hoidon sisältö: selän kuorinta ja kevyt hieronta, tervetuliaiskosketus, jalkapohjien puhdistus, alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ihotyypillesi sopiva hieronta, lihasjännitystä vapauttava jalkahieronta (sis. jalkojen kuorinnan ja naamion), naamio (myös silmänymp.), rentouttava hiuspohja/päähieronta, ampullin imeytys, loppuvoide.

Suosittelemme valitsemaan Naturesse Detox -kasvohoidon, jos toivot hoidon sisältävän mekaanista puhdistusta tai miliumien poistoa. 

Naturesse Detox
75 MIN / 94 €

Mekaanisen- tai ultraäänipuhdistuksen sisältävä kasvohoito, jossa käytetään asiakkaan ihotyypin mukaisia Esse-tuotteita. Mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteydessä voidaan poistaa myös miliumeja. Puhdistus toteutetaan hellävaraisesti, eikä iho jää hoidon päätteeksi punoittavaksi.

Hoito soveltuu etenkin epäpuhtauksista kärsivälle ja akneen taipuvaiselle iholle.

Hoidon sisältö: Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus, naamio, decolteen ja niska-hartiaseudun hieronta sekä lopputuotteet

Muut kasvohoidot

Täydellinen kasvohoito
90 MIN / 109 €

Täydellinen kasvohoito räätälöidään omalle ihollesi sopivaksi yhdessä kosmetologin kanssa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan (kasvot, decoltee, niskat ja hartiat), ampullin / seerumin, naamion sekä loppuvoiteet.

Ultraäänipuhdistus
60 MIN / 84 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Jos toivot kattavamman tai pidemmän puhdistuksen, esim. mekaanista puhdistusta ultran lisäksi, valitse hoidoksi pidempi Naturesse Detox.

Nuorten ihonpuhdistus
60 MIN / 69 €

Nuorten (mekaaninen) ihonpuhdistus (max. 18-v).

Rokua – Miesten kasvohoito
45 MIN / 64 €

Kasvohoito tehdään suomalaisen miesten ihonhoitosarjan, Rokuan, tuotteilla. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen, kuorinnan, päähieronnan, sekä naamion tai loppuvoiteet / partaöljyn. Hoito ei sisällä mekaanista ihonpuhdistusta (mikäli tarvitset mekaanisen puhdistuksen, suosittelemme valitsemaan Naturesse Detox -kasvohoidon).

Urang-kasvohoito
60 MIN / 69 €

Uudella korealaisella herkemmällekin iholle sopivalla Urang-luonnonkosmetiikkasarjalla tehtävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Hoito on kosteuttava ja kirkastava. Sisältää: puhdistus, kuorinta / naamio, tuotteiden imeytys / kasvohieronta + decoltee sekä loppuvoiteet.

Mekaaninen ihonpuhdistus
60 MIN / 84 €

Ihonpuhdistus, joka tehdään käsin, jotta ihohuokoset saadaan putipuhtaaksi. Hoito voidaan tehdä muilla, kuin Essen tuotteilla. Valitse Naturesse Detox -kasvohoito, jos haluat kattavamman hoidon ja tuotteet, sekä rauhoittavan decolteen ja hartioiden hieronnan ihonpuhdistuksen lisäksi.