Tutustu tiimiimme

Sanna – Omistaja, Cidesco-kosmetologi, maskeeraaja

Avasin Naturessen Tampereelle tammikuussa 2019. Valmistuin maskeeraajaksi vuonna 2000 ja Cidesco-kosmetologiksi vuonna 2005. Kokemusta minulle on kertynyt erilaisista työtehtävistä aina Helsingistä Lapin hiihtokeskuksiin.

Kun löysin käyttööni luonnonkosmetiikan ja Essen, ei paluuta ollut! Olen myös Katja Kokon kouluttama Yin Your Skin Pro® -kosmeettisen gua shan ammattilainen.

Janina – kosmetologi

Olen aikaisemmin työskennellyt Naturessessa kevytyrittäjänä noin 1,5 vuotta. Syksyllä 2021 aloitin omalla toiminimelläni uusissa tiloissamme Sarvijaakonkadulla. Luonnonkosmetiikasta kiinnostuin jo kouluaikoina sekä omien iho-ongelmieni myötä.

Käytössämme oleva Esse-ihonhoitosarja on tullut hyvin tutuksi ja on auttanut niin asiakkaiden, kuin omankin ihon hoidossa.

Teen paljon mm. kasvohoitoja, jalkahoitoja, ripsien kestotaivutuksia, kulmien laminointeja, kynsien kestolakkauksia ja vartalohoitoja.

Tavoitteeni on auttaa asiakasta ja minulle tärkeää on saavuttaa tuloksia ihonhoidon parissa, sekä luoda mieluisa hoitokokemus.

Rosanna – kosmetologi

Valmistuin kosmetologiksi keväällä 2021 ja edustan näin alan uusia tuulia. Ennen valmistumistani suoritin viimeiset harjoitteluni Sannan hellässä huomassa. Intohimoni on tuloksellinen, mutta eettinen kauneudenhoito ja erityisosaamiseeni kuuluvat rentouttavat hieronnat. Olen suorittanut myös kosmetiikkaneuvojan opinnot.

Ylläpidän nettisivujemme blogia, jossa kerron laajemmin muun muassa palveluistamme ja alan mielenkiintoisimmista uutuuksista.

Tällä hetkellä olen innoissani etenkin Shellac-kestolakkauksesta, jonka saralta suoritin peruskoulutuksen marraskuussa 2021.

Olen erittäin eläinrakas ja minua ei haittaisi, vaikka Sannan koirat muuttaisivat pysyvästi hoitolan tiloihin!

Pia – SKY-kosmetologi

Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta jo opiskeluaikoinani ja nautin saadessani työskennellä puhtaiden ja tuloksellisten tuotteiden parissa.

Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja ja sokerointeja. Sokeroinnit teen aina asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen.

Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Merja – energiahoitaja

Tietoa minusta tulossa pian!