Tutustu tiimiimme

Sanna – Omistaja, Cidesco-kosmetologi, maskeeraaja

Avasin Naturessen Tampereelle tammikuussa 2019. Valmistuin maskeeraajaksi vuonna 2000 ja Cidesco-kosmetologiksi vuonna 2005. Kokemusta minulle on kertynyt erilaisista työtehtävistä aina Helsingistä Lapin hiihtokeskuksiin.

Kun löysin käyttööni luonnonkosmetiikan ja Essen, ei paluuta ollut! Olen myös Katja Kokon kouluttama Yin Your Skin Pro® -kosmeettisen gua shan ammattilainen.

Janina – kosmetologi

Olen aikaisemmin työskennellyt Naturessessa kevytyrittäjänä noin 1,5 vuotta. Syksyllä 2021 aloitin omalla toiminimelläni uusissa tiloissamme Sarvijaakonkadulla. Luonnonkosmetiikasta kiinnostuin jo kouluaikoina sekä omien iho-ongelmieni myötä.

Käytössämme oleva Esse-ihonhoitosarja on tullut hyvin tutuksi ja on auttanut niin asiakkaiden, kuin omankin ihon hoidossa.

Teen paljon mm. kasvohoitoja, jalkahoitoja, ripsien kestotaivutuksia, kulmien laminointeja, kynsien kestolakkauksia ja vartalohoitoja.

Tavoitteeni on auttaa asiakasta ja minulle tärkeää on saavuttaa tuloksia ihonhoidon parissa, sekä luoda mieluisa hoitokokemus.

Pia – SKY-kosmetologi

Kiinnostuin luonnonkosmetiikasta jo opiskeluaikoinani ja nautin saadessani työskennellä puhtaiden ja tuloksellisten tuotteiden parissa.

Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja ja sokerointeja. Sokeroinnit teen aina asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen.

Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Anu – akupunktiohoitaja

Olen Anu Alanen, 32-vuotias sairaanhoitaja.

Opiskelen toista vuotta perinteistä kiinalaista lääketiedettä (3,5-vuotinen koulutus), jonka myötä annan akupunktiohoitoja. Kiinnostus kiinalaiseen lääketieteeseen lähti akupunktion kautta saamieni hyvien kokemusteni myötä.

Olen suorittanut myös kosmeettisen akupunktion koulutuksen. Parasta työssäni on nähdä miten akupunktiolla saan hoidettua nyt asiakkaitani paremmin ja kokonaisvaltaisemmin hyödyntäen hoitoalan kokemustani. Tervetuloa kokeilemaan!