Tuotteistamme

Tutustu tuotteisiimme tällä sivulla, verkkokaupassamme ja hoitolassamme.

Voit myös varata oman shoppailuvarttisi. Löydät shoppailuvartin ajanvarauksestamme kohdasta ”Ihonhoidon tuki”. Työntekijämme on paikalla sinua varten ja auttaa tarvittaessa tuotevalinnoissa.

ESSE SKINCARE

Tutustu Esseen linkin takaa: http://www.naturessehoitola.fi/esse/.

YIN YOUR SKIN® PRO

Tutustu Yin Your Skin® Pro -tuotteisiin linkin takaa:
http://www.naturessehoitola.fi/gua-sha/.

NOVEXPERT

Novexpert on ranskalainen Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jolla on loistava hinta-laatusuhde. Sarjan lääketieteellisestä tutkimuksesta inspiroituneet tuotteet ovat hypoallergeenisia, eivätkä sisällä lainkaan säilöntäaineita.

Novexpert on suunniteltu erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon, mutta sarjan monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy jokaisen ihotyypin tarpeita vastaavia tuotteita.

WHAMISA

Whamisa on kuuluisa korealainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteissa käytettävät raaka-aineet on fermentoitu. Sarjalla on saksalainen BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Fermentointi lisää aktiiviaineiden antioksidanttipitoisuuksia ja tehostaa niiden imeytymistä. Whamisan tuotteet aktivoivatkin ihon toimintoja tehokkaasti. Fermentoinnin lisäksi tuotteista tekee erityisiä niiden täysin vedetön koostumus.

URANG

URANG on korealainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät luonnonkosmetiikkalaatuiset raaka-aineet ja aromaterapia. Sarjan perustaja Jina Lee on koulutukseltaan aromaterapeutti ja tuotteet valmistetaan hänen kehittämiensä tuorereseptien mukaisesti. Urangin puhtaat ja laadukkaat tuotteet sopivat etenkin herkälle ja reaktiiviselle iholle.

JOIK ORGANIC

Joik on naapurimaastamme Virosta kotoisin oleva luomusertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka pohjoisesta luonnosta inspiroituneet tuotteet ovat saavuttaneet suosiota myös ulkomailla. Joik haluaa tarjota käyttäjilleen luonnollista luksusta: sarjan tuotevalikoimaan kuuluu myös erilaisia suihku- ja kylpytuotteita sekä biohajoavasta rapsista valmistettuja tuoksukynttilöitä.

ROKUA SKINCARE

Rokua Skincare valmistaa laadukasta luonnonkosmetiikkaa miehille. Sarjan tuotteissa käytetään pohjoismaisia raaka-aineita, kuten mustaherukan siemenöljyä. Tuotteet valmistetaan Suomessa ympäristöä kunnioittaen ja niille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

CATTECO

Catteco on kotimainen perheyritys, joka valmistaa tuotteensa käsityönä Nurmijärvellä. Catteco tunnetaan parhaiten hoitavista suolasaippuoistaan, mutta yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat myös mm. shampoo- ja hoitoainepalat. Herkullisen tuoksuiset tuotteet on pakattu kierrätettäviin pahvipakkauksiin.