Verkkosivumme ovat uudistuneet!

Tervetuloa Naturesse kauneus & hyvinvoinnin uudistuneille kotisivuille! Mitä pidät kotisivujemme uudesta ilmeestä? Värimaailmamme, fontit ja asettelu ovat käyneet läpi muodonmuutoksen. Sivustomme toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja ulkoasun responsiivisuuteen. Olemme koonneet sivuillemme kattavasti tietoa niin palveluistamme, tuotteistamme kuin tiimistämmekin. Palvelut-sivulta löydät kaikki palvelumme hinnastoineen. Alasivuilla esittelemme palveluitamme tarkemmin: Kasvohoidot Yin Your Skin Pro® gua

Verkkosivumme ovat uudistuneet! Read More »

Verkkokauppa on avattu!

Naturessen verkkokauppa on avattu! Pääset ostoksille täältä: https://holvi.com/shop/naturessehoitola/ Meiltä löydät Cattecon, Esse Skincaren, Joik Organicin, ROKUA Skincaren, Taikan, Whamisan ja Yin Your Skinin luonnonkosmeettisia kauneus- ja hyvinvointituotteita. Postitamme tilaukset 1-2 kertaa viikossa. Päivitämme varastotilannetta viikoittain. Tutustuthan toimitusehtoihimme. Käytäthän avajaistarjouksemme kassalla – koodilla ”avajais15” saat tuotteista* 15% alennuksen! (*Tarjous ei koske Essen tuotteita.) Tervetuloa!

Verkkokauppa on avattu! Read More »

Tilaa lahjakortti!

Etsinnässä joululahja, yllätys syntymäpäiväksi tai muu mukava tapa muistaa toista? Voit nyt tilata lahjakortin kätevästi verkkosivuiltamme! Voit valita itse lahjakortin arvon ja laatia viestin tervehdykseksi kortin saajalle. Lisäksi pääset valitsemaan kortille haluamasi teeman. Tilaa Naturesse-hoitolan lahjakortti täältä!

Tilaa lahjakortti! Read More »