Verkkosivumme ovat uudistuneet!

Tervetuloa Naturesse kauneus & hyvinvoinnin uudistuneille kotisivuille! Mitä pidät kotisivujemme uudesta ilmeestä? Värimaailmamme, fontit ja asettelu ovat käyneet läpi muodonmuutoksen. Sivustomme toteutuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja ulkoasun responsiivisuuteen. Olemme koonneet sivuillemme kattavasti tietoa niin palveluistamme, tuotteistamme kuin tiimistämmekin. Palvelut-sivulta löydät kaikki palvelumme hinnastoineen. Alasivuilla esittelemme palveluitamme tarkemmin: Kasvohoidot Yin Your Skin Pro® gua …

Verkkosivumme ovat uudistuneet! Lue lisää »

Lahjakortti joululahjaksi

Lahjakortit pukinkonttiin saat kätevästi tilaamalla lahjakortin tai piipahtamalla hoitolaamme. Vinkkinä! Erityisen suosittuja ja toivottuja hoitoja ovat mm. Essen probioottiset kasvohoidot, Yin Your Skin Pro® -kosmeettinen gua sha ja intialainen päähieronta.

Verkkosivumme uudistuvat

Verkkosivuillemme rakennetaan parhaillaan uutta ilmettä. Puuttuvat tiedot päivittyvät pian paikoilleen. Ilmoitamme, kun sivut ovat valmistuneet. Tervetuloa tutustumaan uudistuvaan sivustoomme!

Etsimme ekokampaajaa

Etsimme ekokampaajaa 1.9.2021 alkaen vuokratuoliyrittäjäksi. Laajennamme hoitolaamme uusiin ja isompiin tiloihin Tampereen ratikkareitin varrelle, osoitteeseen Sammonkatu 54. Yhteydenotot sähköpostitse info@naturessehoitola.fi tai puhelimitse numeroon 040 5938228.

Hoitolamme muuttaa 1.9.2021

Hoitolamme muuttaa uusiin tiloihin 1.9.2021 alkaen. Uudet ja isommat tilamme löytyvät osoitteesta Sammonkatu 54. Sisäänkäynti Sarvijaakonkadun puolelta. Kesän toimimme normaalisti osoitteessa Sammonkatu 22-24.

Verkkokauppa on avattu!

Naturessen verkkokauppa on avattu! Pääset ostoksille täältä: https://holvi.com/shop/naturessehoitola/ Meiltä löydät Cattecon, Esse Skincaren, Joik Organicin, ROKUA Skincaren, Taikan, Whamisan ja Yin Your Skinin luonnonkosmeettisia kauneus- ja hyvinvointituotteita. Postitamme tilaukset 1-2 kertaa viikossa. Päivitämme varastotilannetta viikoittain. Tutustuthan toimitusehtoihimme. Käytäthän avajaistarjouksemme kassalla – koodilla ”avajais15” saat tuotteista* 15% alennuksen! (*Tarjous ei koske Essen tuotteita.) Tervetuloa!

Tilaa lahjakortti!

Etsinnässä joululahja, yllätys syntymäpäiväksi tai muu mukava tapa muistaa toista? Voit nyt tilata lahjakortin kätevästi verkkosivuiltamme! Voit valita itse lahjakortin arvon ja laatia viestin tervehdykseksi kortin saajalle. Lisäksi pääset valitsemaan kortille haluamasi teeman. Tilaa Naturesse-hoitolan lahjakortti täältä!

Yin Your Skin® PRO -kosmeettinen Gua Sha

UUTTA! YIN YOUR SKIN® PRO -KOSMEETTISEN GUA SHAN LÖYDÄT NYT AJANVARAUKSESTAMME! Yin your skin® PRO -kosmeettinen Gua Sha on tehokas yhdistelmä kiinalaisen lääketieteen Gua Sha -tekniikoita sekä lymfa- ja sidekudoshierontaa kasvoille. Hieronta tehdään Gua Sha -välinein mm. kasvolastalla sekä lusikalla. Kosmeettinen Gua Sha kohottaa ja tuo kasvojen luuston esille, silottaa juonteita, nopeuttaa turvotuksen ja kuona-aineiden poistumista. …

Yin Your Skin® PRO -kosmeettinen Gua Sha Lue lisää »

Joulukuun aukioloajat:

Ma-to klo 10-18, pe klo 10-17, la noin klo 11-14 Jouluviikko: Hoitola auki normaalisti ma 23.12. 24.-26.12. sekä 1.1. suljettu Sanna pois 24.12.-1.1. Katariina paikalla 27.12. ja 30.-31.12. Pia paikalla 28.12.