Yin Your Skin® PRO -kosmeettinen Gua Sha

UUTTA! YIN YOUR SKIN® PRO -KOSMEETTISEN GUA SHAN LÖYDÄT NYT AJANVARAUKSESTAMME!

Yin your skin® PRO -kosmeettinen Gua Sha on tehokas yhdistelmä kiinalaisen lääketieteen Gua Sha -tekniikoita sekä lymfa- ja sidekudoshierontaa kasvoille. Hieronta tehdään Gua Sha -välinein mm. kasvolastalla sekä lusikalla.

Kosmeettinen Gua Sha kohottaa ja tuo kasvojen luuston esille, silottaa juonteita, nopeuttaa turvotuksen ja kuona-aineiden poistumista. Lymfaattisia liikkeitä lisäämällä saamme myös hyödyllisiä vaikutuksia iho-ongelmien hoidossa.

Kosmeettinen Gua Sha vaikuttaa pinnan alle, sinne missä todelliset ja pitkäaikaiset tulokset syntyvät. Vaikutukset näkyvät jo yhden kerran jälkeen, mutta pitkäaikaisten tulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, sekä mahdollisuuksien mukaan kotona tehtävää itsehoitoa.

Kun valitset sarjahoidon, opastamme veloituksetta sinulle Gua Shan perustekniikan jota voit hyödyntää kotona. Gua Sha -välineitä voi ostaa hoitolamme kautta.

HUOM! Yksi Gua Sha -väline, lasta tai lusikka (arvo n. 59 €) sisältyy viiden kerran sarjahoitoihin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *